Ο Περικλής Ηλίας ετοιμάζει..
BUDDHA BOWL ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ & COTTAGE CHEESE
μια συνταγή του Αλέξανδρου Παπανδρέου
ΥΛΙΚΑ
- 120 γραμμάρια πλιγούρι
- 120 γραμμάρια τριμμένο καρότο
- 80 γραμμάρια τοματίνια κομμένα στην μέση
- 60 γραμμάρια σοταρισμένο σπανάκι
- 1 αυγό βραστό κομμένο στην μέση
- ½ αβοκάντο κομμένο σε φέτες περασμένο με λίγο λεμόνι
- 100 γραμμάρια Arla Protein cottage cheese
- 1 κουταλάκι ginger ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Tοποθετείτε το Arla Protein cottage cheese σε ένα μικρό μπολ, προσθέτετε το ψιλοκομμένο ginger μαζί με λίγο αλάτι και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά, κυκλικά, ξεκινώντας από το σοταρισμένο σπανάκι, το βραστό αυγό, τα τοματίνια, το τριμμένο καρότο, τις φέτες αβοκάντο, το πλιγούρι και τέλος στο κέντρο τοποθετείτε κουταλιές από το Arla Protein cottage cheese.