Ο Δημήτρης Κουλούρης ετοιμάζει..

ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, ΤΥΡΙΑ ARLA PROTEIN & BABY ΣΠΑΝΑΚΙ

μια συνταγή του Αλέξανδρου Παπανδρέου

ΥΛΙΚΑ

  • 2 τορτίγιες
  • 200 γραμμάρια τυρί Arla Protein cottage 
  • 4 φέτες Arla Protein Delite 5%
  • 4 φέτες γαλοπούλα βραστή
  • 80 γραμμάρια baby σπανάκι
  • 1 τομάτα κομμένη σε φέτες
  • Ξύσμα από 1 λάιμ
  • 1 κουταλιά χυμό λάιμ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ τοποθετείτε το Arla Protein cottage cheese μαζί με το ξύσμα λάιμ, το χυμό λάιμ, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.

Απλώνετε τις τορτίγιες σε ένα ξύλο κοπής και μοιράζετε ισομερώς τα υλικά με την εξής σειρά, πρώτα το τυρί Arla Protein cottage, από πάνω το baby σπανάκι, την τομάτα, το Arla Protein Delite και τέλος την βραστή γαλοπούλα.

Τυλίγετε σφιχτά τις τορτίγιες, κόβετε στην μέση και σερβίρετε.