ΧΗΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ
Πως διαχειριζομαστε την ασφαλεια των τροφιμων

ΧΗΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ

  • Αντιβιοτικά. Όλο το γάλα που φτάνει στο γαλακτοκομείο δοκιμάζεται πριν την χρήση του.
  • Φυτοφάρμακα. Οποιαδήποτε ακαθαρσία του νερού και της τροφής των αγελάδων μπορεί επίσης να ανιχνευτεί με tests.
  • Μόλυνση από τη συσκευασία
  • Διασφαλίζουμε ότι οι διαδικασίες καθαρισμού γίνονται υπό κλίμακα έτσι ώστε να μην καταλήγουν χημικά κατάλοιπα από τα προϊόντα καθαρισμού στα προϊόντα.

Επιπλέον, οι τεχνικοί του γαλακτοκομείου εκπαιδεύονται στο να δοκιμάζουν το γάλα και να αναγνωρίζουν πότε αυτό έχει τη σωστή γεύση. Αν το γάλα αποτύχει στη δοκιμή, αποσύρεται.