Κατεβάστε τις αναφορές ΕΚΕ μας
Παράλληλα θεωρούμε ότι καμία τροφή δεν είναι από μόνη της υγιεινή ή βλαβερή. Οι τροφές αποκτούν τις ιδιότητες αυτές ανάλογα με τον τρόπο που τις συνδυάζετε και την ποσότητα που καταναλώνετε.
Είναι σημαντικό για μας να διατηρούμε την υψηλή διατροφική αξία του γάλακτος κατά την επεξεργασία του, και τα προϊόντα μας να φτάνουν ασφαλή σε εσάς και την οικογένειά σας – όπου κι αν βρίσκεστε.
Πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα είναι καλές πηγές ασβεστίου. Το ασβέστιο χρειάζεται για την φυσιολογική ανάπτυξη των οστών στα παιδιά ενώ βοηθάει στη διατήρηση της οστεϊκής μάζας στους ενήλικες.
Αρκετά γαλακτοκομικά προϊόντα είναι πλούσια σε πρωτεϊνη. Η πρωτεΐνη χρειάζεται για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών στα παιδιά, ενώ συμβάλλει στη διατήρηση και την ανάπτυξη της μυικής μάζας και των οστών στους ενήλικες.